zuxxi.com//sinema|geyiks

caddy

Sonu Gelmeyen Espriler

Red Kit ve Daltonlar

Tesadüfen dört kişi boy sırasına girmiş yürüyorsa, birisi (ki muhtemelen en kısaları) grubu Daltonlara benzetme ihtiyacı duyar ve tabii en akıllı olduğunu mutlaka belirtir. Hele bir de 5 numara varsa, Joe (en kısaları işte) tarafından Red Kit olarak atanır. Senaryonun sonu Avarel olarak adlandırılan arkadaşın boyutlarına, hoşgörü ve tahammül sınırlarına göre değişir.
  • Saklı Seçilmişler - The Skulls

    Bedel

    Yaw Skulls o kadar da kötü değil yani adamlar imkan falan da veriyorlat (ferrari 355 F1) sorun kötü yargıçta... bir de filmin sonunun anlamadım benn niye senatör çocuğa afreim olum dedi????
    Puan: 10
  • Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November

    New York ta sonbahar

    Gece 24.00 seansında hiç çekilmiyor yaw, sadece kadro için gidilir. Ama Charlize abla filmi izlettiriyor..hem kısa saç hiç fena olmamış... ve tabii kızlar yine ağlıyordu.
    Puan: 5
  • Herkes Onu İster - Get Over It

    Kirsten Dunst abla...

    yaw bu zevkli bir fim millette niye illa kafa da birşey kalması gerektiği inancı var anlamadım. eğlendim işte üstelik final döneminde bundan daha iyisi olamaz ve tabi bir de bayan dunst :) var. malesef etrafımda öle kardeşi olan kimse tanımıyorum ve hatta öle bişi detanımıyorum. son söz kültür seviyesi tavan yapmış kardeşlerimize yahu bir filmide ölesine eğlenmek için izleyin pişman olmazsınız
    Puan: 5
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Stiffler

    Neredeyse mükemmel ama sanki filmin ikinci yarısı biraz kasmaya başlıyor yani kötü değil ama bu tip bir filmin olması gereken tempodan ve yapıdan uzaklaşıyor. Üniversitede 3. sınıftayım ve hiç öyle bir evde tatil yapmadım. Bir de gece saat 12 seansında iki tane velet babalarıyla gelmişti...filmin canına okudular, gidin uyuyun yaaaa en işiniz var bu saatte
    Puan: 9
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    MÜKEMMEL

    Harika arabalar... pardon, casca ya katılıyorum, araba sözcüğü tanımlamak için yetersiz kalır... 2. bir "60 sn." vakası. ama millet gaza geliyor filmden çıkınca. Yanınız da kız kardeşiniz ya da sevgiliniz varsa size engel oluyorlar, zaten film boyunca somurtuyorlar...yalnız gidin!!! Konu mu? Kime ne!!!!!!
    Puan: 10